0 Proizvoda 0,00 kn

WSPay - sigurni sistem online autorizacije kreditnih kartica u realnom vremenu

WSPay od vizije i Internet Payment Gatewaya do modernog Payment Service Providera i lidera na tržištu po inovacijama u kreiranju novih mogućnosti u online plaćanju.

WSPay je nastao 2004. godine kao vizija koja omogućava prodaju i naplatu proizvoda i usluga u realnom vremenu.

WSPay je pokrenut kao IPG (Internet Payment Gateway) koji je omogućavao spajanje na dva izdavaoca kartica kao i njihovu naplatu.

Kao lider u inovacijama i pružanju novih mogućnosti plaćanja od 2004. do danas, WSPay je postao PSP (Payment Service Provider) koji omogućava povezivanje različitih kanala prodaje sa jednim ili više izdavaoca kartica, te, samim tim i više različitih načina plaćanja.

WSPay kao PSP omogućava spajanje prodajnog mesta, online shopa, sa jednim ili više izdavaoca kartica i omogućava naplatu korišćenjem različitih brendova kreditnih kartica, kao što su AMEX, DINERS, JCB, DISCOVER, Mastercard, Visa i Maestro, ali i naplatu drugim sredstvima plaćanja (PayPal, Sofort, Giropay).

Kao lideri i nosioci inovacija u on line plaćanju kreirali smo dodatne module koji su prilagođeni potrebama web shopova ali i drugih delatnosti, kao što su:  online booking, prodaja avio karata, prodaja ulaznica, plaćanje rezervacija smeštaja, naplata usluga montaže, naplata usluga servisa, naplata po pozivu na plaćanje, pa čak i prodaja i naplata hrane i pića.

WSPay osnovna licenca omogućava prodajnom mestu da radi naplatu kartica kroz tzv. eCommerce kanal. Namenjena je svima koji imaju potrebu za naplatom prodatih proizvoda ili usluga u realnom vremenu iako vlasnik kartice nije prisutan na prodajnom mestu.

Osim WSPay osnovne licence omogućavamo dodatne i različite kanale naplate uz korišćenje naših proizvoda: WSPayCaP, WSPayWPOS,WSPayPayPer, WSPayAPP, WSPayPayPal.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o najnovijim ponudama i akcijama iz naše ponude...

Proizvod (Kom: ) Je dodat u korpu.